I. Identificarea comerciantului online
Serviciul www.fruteria.ro este oferit de S.C. OFFICE FRUIT S.R.L.
Date de contact :
office@fruteria.ro
0721 016 666 (număr apelabil din orice rețea la tariful intern al rețelei)
Bulevardul Viscolului, Nr 87A
CUI RO29913213
J40/2898/15.03.2012

II. Despre www.fruteria.ro
www.fruteria.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achizitța produselor se face pe baza comenzilor plasate pe site. Produsele comercializate de S.C. OFFICE FRUIT S.R.L. sunt produse proaspete.

III. Proprietatea Intelectuală
Conținutul și designul www.fruteria.ro, precum și orice alt material avand legatură cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice altă modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale) aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.fruteria.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Este permisă creacrea limitată, irevocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.fruteria.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.fruteria.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail office@fruteria.ro.

IV. Înregistrarea ca utilizator
Site-ul www.fruteria.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de serviciile oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.fruteria.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a www.fruteria.ro și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.fruteria.ro. Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.fruteria.ro poate vinde produse minorilor peste 14 (paisprezece) ani, numai cu acordul și ajutorul adulților (părinte sau tutore), care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul către www.fruteria.ro.
www.fruteria.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.

V. Datele personale / Politica de confidențialitate
Prin înregistrarea ca utilizator al www.fruteria.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.fruteria.ro și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.fruteria.ro va trebui să ne comunicați o adresă de email validă, precum și alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează www.fruteria.ro, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către terți. S.C. OFFICE FRUIT S.R.L. este operator înregistrat de date cu caracter personal - număr înregistrare ANSPDCP: 33426 / 2014.

VI. Procedura de cumpărare
Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.fruteria.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:  
- identificarea și alegerea produselor  
- înregistrarea dvs. ca utilizator al www.fruteria.ro  
- efectuarea plătii produselor
Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, dacă este cazul, prețul livrării.
Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.fruteria.ro sunteți de acord cu forma de comunicare (prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.
Fruteria își rezervă dreptul de a nu livra toate produsele cerute de către client (fie în totalitate sau doar o parte din ele), deoarece fructele sunt alese în funcție de disponibilitatea pieții (stoc, prospețime, gust, etc.)

VII. Cum cumpăr

VII.1. Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.fruteria.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 24%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

VII.2. Metode de plată
Pentru efectuarea plătii produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plată. După ce ați ales această metodă de plată transferul bancar/ ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub formă unei facturi.

VIII Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:  
- nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;  
- nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaj colective sau alte forme de "spam".
În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.fruteria.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.fruteria.ro, transmiteți (în afara cazurilor în care Societatea indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.fruteria.ro, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postăți, că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.fruteria.ro
www.fruteria.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.fruteria.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. www.fruteria.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

IX. Forță majoră
www.fruteria.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.fruteria.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voința www.fruteria.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.fruteria.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.fruteria.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

X. Publicitatea
www.fruteria.ro poate afișa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.fruteria.ro și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.fruteria.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: office@fruteria.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XII. Legislația aplicabilă
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.fruteria.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.
Termenii și condițiile www.fruteria.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. OFFICE FRUIT S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competențe de pe rază municipiului București.

XIII. Prezentarea ofertei
S.C. OFFICE FRUIT S.R.L. își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.fruteria.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.fruteria.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.fruteria.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

XIV. Încetarea contractului.
Contractul poate înceta la inițiativa oricarei dintre părți dacă acest lucru este notificat în scris.

CONTACT

Ce mai aștepți? Comandă primul tău mix de fructe!

Ai nevoie de mai multe informații? Îți trebuie o oferta personalizată și o colaborare pe baza de contract? Completează formularul de mai jos, sau ne poți contacta pe adresa de email/telefon.

Fruteria este o marca inregistrata Office Fruit SRL

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar