Fruteria Corporate

 

Echipa Fruteria, te ajută prin programul Corporate să contribui la motivația, sănătatea și imaginea pe care compania ta o proiectează în fața angajatiilor dar și a clienților. Află mai jos cum te ajută o cutie cu fructe livrată zilnic la biroul tău:

Angajați motivați - Orice companie are nevoie de o echipă bine motivată pentru a obține succesul mult dorit. Un factor foarte puternic în motivația echipei tale (pe lângă salariu) este asigurarea unui birou și a unor condiții de lucru cât mai bune, până la urmă acolo ne petrecem cu toții majoritatea timpului. Asigură-te că faci tot posibilul ca angajații tăi să se simtă cât mai confortabil atunci când sunt la birou. Noi îți putem livra fructe proaspete și gustoase care vor face fiecare dimineață mai plăcută. Restul depinde de tine.

Energie și sănătate -€“ Atunci când cafeaua nu mai are efectul de la început, echipa Fruteria te ajută să reîncarci bateriile colegilor tăi. Lipsa nutrienților și a vitaminelor din mâncarea pe care o consumăm se poate transforma în pierderi financiare pentru compania ta (zile de concediu medical, lipsă de energie, depresie, etc.). Lasă-ne să te ajutăm să rezolvi asta prin fructe delicioase, românesti, pline de vitamine care vor aduce un plus de vitalitate și de energie echipei tale livrate proaspete direct la biroul tău.

Imaginea companiei -€“ Deși în țările mai dezvoltate economic, acest serviciu - de livrare fructe la birou este foarte cunoscut și nu mai reprezintă nimic nou, în România sunt foarte puține firme care știu de existența lui. Profită și impresionează-ți clienții atunci când te vizitează, aratându-le că te preocupă toate aspectele prin care poți motiva mai multe echipa care lucrează pentru ei. Pe lângă asta, te asigurăm că toți colegii tăi se vor lăuda când au ocazia, cu beneficiile locului de muncă puse la dispoziție. Va fi un plus, pentru a atrage oameni talentați la interviul de angajare.

Costuri foarte mici - Evident, dacă vei raporta costurile la beneficii vei vedea că acest serviciu merită, dar in cazul in care esti nehotarat, alfa ca aceste costuri sunt complet deductibile din impozitul pe profit.

Tratament preferntial - Clienții Corporate generează cea mai mare creștere pentru Fruteria, așa că fii sigur că te vom trata preferențial. Vezi mai jos care sunt beneficiile și dacă te califici, în programul de loialitate Fruteria.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii sau vrei să faci o comandă de test, te rugăm, nu ezita sa ne contactezi corporate@fruteria.ro  / 021.300.53.73