Despre noi

Cine suntem?

Suntem o afacere de familie, care a început această poveste de antreprenoriat românesc cu multă speranța în 2013, într-o piață inexistentă. Din echipa Fruteria fac parte  Andreea si sotul ei, două mame proaspăt pensionate și încă 3 colegi cu mult potențial (cu care ne înrudim noi cumva în viitor :). Împreună lucrăm zilnic pentru a livra servicii și produse impecabile la prețuri corecte.

De ce?  
Credem într-un stil de viață întreținut prin sport și o nutritie sănătoasă. Cum mai bine de 30% dintr-o alimentație sănătoasă o reprezintă fructele, credem că putem deveni acea firmă pe care o alegi cu ușurință când te gândești la cineva specializat în livrarea de fructe proaspete și gustoase, fie că e pentru acasă, la birou sau un eveniment pe care îl organizezi.  Mai credem si in Romania si dezvoltarea micilor producatori. In sezonul de vara aprovizionarea o facem numai cu fructe cultivate in Romania.

Ce am făcut în 2014?  
În 2014 am livrat câteva zeci de tone de fructe pentru companii din România. A fost un an de test, în care am vrut să vedem dacă există o piață pentru ideea noastră. Am aflat că există o cerere și o piață în dezvoltare, ca atare, după mai multe variante, am lansat platforma online Fruteria.ro, pentru a ne putea adresa atât firmelor, dar in viitor și persoanelor fizice care vor să comande fructe. Am lansat încă 3 tipuri de produse (suc natural, buchete din fructe și alte bunătăți:€“ semințe, polen, miere etc.).

Planuri pentru 2015?  
Este anul în care vrem să ne dezvoltăm rețeaua de furnizori atât locali cât și internaționali. Dorim să împingem cât mai mult către clienți produsele românești, bio pe care le cumpărăm direct de la fermieri. Vom încerca să facem pentru fiecare colaborator o poveste, pe care să o puteți accesa pe blogul nostru. Cât despre fructele exotice, acum că avem un volum estimat, vom caută parteneriate pentru a vă putea livra fructe intratate de maxim o zi în țară.