Povestea Fruteria

și cum livrăm zâmbete pentru compania ta

Încă de la început, în 2013, de când Andreea a venit acasă cu o idee, ne-am hotărât că misiunea Fruteria să fie legată de birouri mai fericte. Să găsim fructe și snacks-uri sănătoase, pe care să le conectăm cu oamenii care caută în rutină zilnică, “ceva bun” dar să fie “și sănătos”.

Au venit repede și primii clienți, o firma de Pharma, care voia un birou mai cool. Împreună cu ei am învățat ce înseamnă să livrezi fructe pentru 100 de angajați. Apoi au apărut tot mai multe echipe din IT care își doreau un birou “altfel”. În 2016 deja livrăm zilnic către o variatate foarte mare de industrii și aveam 4 șoferi, dar nu eram pregătiți pentru echipele de peste 2000 de angajați care au început să apară în 2017. Am învățat repede cum să ne reinventăm, am învățat din greșeli și ce presupune o astfel de logistică, astfel am reușit să menținem cam tot aceeași clienți , încă din 2013. Peste 200 de companii super cool care pun preț pe fericirea oamenilor cu care lucrează. Suntem mândri că avem ocazia să le aducem zilnic un mic zâmbet.

 
Povestea Fruteria
Co-fondator Fruteria

Andreea Moldoveanu

Cum îi spunem noi, “șefa” sau “Ninja”, reușește să rezolve probleme imposibile. Ce fel de probleme imposibile? Păi de alea de numai un lider poate. De exemplu, să conducă dubele mari de aprovizionare (+3.5 tone) pe centură, înapoi la depozit atunci când unul dintre șoferii eroi Fruteria nu a ajuns la treabă. Sau să negocieze eliberarea șoferilor Fruteria, luați ostatici de către lifturile corporatiste. Le rezolvă pe toate, cu zâmbetul pe buze, în timp ce negociază aprovizionarea pe următoarea lună, la prețuri magice, cu partenerii Fruteria.

Găsește timp să mai facă și un selfie pentru conturile noastre de social media. Își mai amintește de vechiul job, unde vindea servere, (nici măcar nu erau apple :) dar nu prea are timp să se gândească la asta, că apare următoarea problema, unde este nevoie de magia ei și puțin praf de stele. Cea mai mare bucurie? Când se reîntoarce un client care a schimbat Fruteria pentru un buget mai mic.

 
Co-fondator Fruteria

Camil Moldoveanu

Băiatul cu capul mare :) , campion mondial la Jiu Jitsu, optimizează procesele și ajută că misiunea Fruteria să ajungă în cât mai multe birouri. Ne stresează cu marketingul și vânzările atunci când nu ne mișcăm cu toate pânzele sus, așa cum fac start-up-urile alea mari din SUA. Știe toți concurențîi Fruteria pe de rost și îți poate spune și ce au făcut la prânz... acum 2 ani. Controlează toate platformele IT și ia la puricat des sales funnelu'. Noroc cu Andreea că îi da cu ninja skills și o lasă mai moale. Se bucură tare mult când lucrează la următoarea varianta de site Fruteria și clienții o apreciază.

 

BOARD 2018

Trebuie să facem lucrurile că la carte și am fost norocoși să intrăm în acceleratorul Startarium Inc., unde, pe lângă multe resurse, financiare, workshop-uri și altele, am putut să ne consultăm cu oameni tare faini. Antreprenori super cunoscuți, CEO de bănci și firme mari de publicitate, toți au fost motivați de misiunea Fruteria și ne oferă sprijin pentru a aduce și mai multe zâmbete. (Iulian Cîrciumaru, Oana Craioveanu, Sergiu Neguț, Vlad Craioveanu, Anca Maria Andronic, Viorel Panaite, Mircea Căpățînă))

Povestea Fruteria

CONTACT

Ce mai aștepți? Comandă primul tău mix de fructe!

Ai nevoie de mai multe informații? Îți trebuie o oferta personalizată și o colaborare pe baza de contract? Completează formularul de mai jos, sau ne poți contacta pe adresa de email/telefon.

Fruteria este o marca inregistrata Office Fruit SRL

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar