De ce să mâncăm fructe?

De ce să mâncăm fructe?

Pentru sănătatea ta, pentru că te ajută să te ferești de boli și îți asigură necesarul zilnic de vitamine și minerale, pentru că sunt gustoase și de ajută în același timp să îți menții o siluetă armonioasă. Alimentația reprezintă unul din cei mai importanți factori care influențează sănătatea organismului uman. O alimentație corectă asigură funcționarea normală a diferitelor organe, menține și sporește capacitatea la efort, în timp ce o alimentație incorectă duce la scăderea rezistenței organismului, la apariția unor boli, la scurtarea vieții. 
 
Pentru desfășurarea normală a activității zilnice și menținerea stării de sănătate organismul are nevoie de o anumită cantitate de energie și de factori nutritivi compleți (proteine, glucide, lipide, vitamine, săruri minerale, apă. Aceștia sunt obținuți din alimente, fructele și legumele ocupând un loc de seamă ca sursă naturală de glucide, săruri minerale alcalinizante, vitamine și apă. 
  
Legumele și fructele consumate zilnic asigură o dietă echilibrată: conținutul de fibre vă conferă o senzație de sațietate, vă vor reduce pofta de macare dar în același timp vă oferă necesarul de energie prin conținutul lor bogat în fructoză 
  
Fructele și legumele sunt recomandate atât pentru profilaxie cât și pentru tratarea a numeroase afecțiuni: răceală, gripă, indigestii, diabet, etc. Consumul regulat contribuie la reducerea secreției gastrice, unele au un ușor efect laxativ iar altele sunt folosite pentru a combate diareea. 

CONTACT

Ce mai aștepți? Comandă primul tău mix de fructe!

Ai nevoie de mai multe informații? Îți trebuie o oferta personalizată și o colaborare pe baza de contract? Completează formularul de mai jos, sau ne poți contacta pe adresa de email/telefon.

Fruteria este o marca inregistrata Office Fruit SRL

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar